Математична модель процесу конвективного сушіння сипких матеріалів - Богачук, В. В.; Головченко, О. М.; Кухарчук, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано дослідження процесу сушіння на математичній моделі, в результаті яких визначено зміни параметрів процесу в часі та вплив на ці параметри коефіцієнтів тепловіддачі та сушіння.