ТЕХНОЛОГІЧНІ МЕТОДИ ПІДВИЩЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ КОМПОЗИЦІЙНИХ ПІДШИПНИКІВ КОВЗАННЯ НА ОСНОВІ МІДІ ДЛЯ ПОЛІГРАФІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ - Віцюк, Ю. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано нові технологічні режими виготовлення композиційних підшипників ковзання з матеріалів на основі міді з домішками твердого мастила, які включають в себе підготовку вихідної сировини з оптимізацією складів матеріалів, змішування, пресування та спікання. Розроблені технологічні режими забезпечують формування структури, яка забезпечує високий рівень експлуатаційних властивостей підшипників ковзання, що призначені для роботи у вузлах тертя поліграфічного обладнання.