ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОМИВАННЯ ПОВЕРХОНЬ, ЩО ПЕРЕДАЮТЬ ТЕПЛО - Чайка, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2015)
Запропоновано спосіб поліпшення передачі тепла системою опалення в житлових багатоповерхових будинках з великим терміном експлуатації, що дозволить покращити мікроклімат у квартирах та зменшити енерговитрати на їх опалення.