Моделі параметричної оцінки визначення та прогнозування електричних навантажень гірничих підприємств: модульний підхід - Рогальський, Б. С.; Лисогор, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто моделі сумісної багатопараметричної оцінки визначення та прогнозування електричних навантажень гірничих підприємств, в основу яких покладено модульні підходи з використанням сучасних автоматизованих інформаційних технологій. Модульні підходи будуються на програмних та апаратних принципах.