ВПЛИВ ПОДРІБНЕННЯ НА КОЕФІЦІЄНТ МАСОПЕРЕНОСУ ПРИ ЕКСТРАГУВАННІ ІЗ КОРЕНЕВИЩ З КОРЕНЯМИ - Дячок, В. В.; Мальований, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати експериментального дослідження кінетики екстрагування біологічно-активних речовин із кореневищ з коренями різного ступеня подрібнення. Досліджено механізм процесу. Отримано математичну залежність коефіцієнта масопереносу і числа вимивання від розміру частинки рослинної сировини.