МІЖПРЕДМЕТНІ ЗВ’ЯЗКИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ БАКАЛАВРАМ ЕКОНОМІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ - Кобилянський, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано зміст посібників з безпеки життєдіяльності на відповідність програмам підготовки фахівців економічного спрямування з цієї дисципліни. Проведено дослідження зв’язків безпеки життєдіяльності з основними фаховими дисциплінами.