УЗАГАЛЬНЕНІ МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ БЛОКІВ П’ЯТОГО РІВНЯ ІЄРАРХІЇ, ЯКІ ЗАМИКАЮТЬ УНІВЕРСИТЕТСЬКУ СИНЕРГЕТИЧНУ СИСТЕМУ - Мокін, Б. І.; Писклярова, А. В.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано узагальнені математичні моделі тих складових структури університетської синергетичної системи, які винесені на п’ятий рівень її ієрархії і є замикальними для цієї системи.