МОДЕЛЬ АВТОМАТИЗОВАНОГО ДІАГНОСТУВАННЯ СИСТЕМ АВТОМОБІЛЬНОГО ДВИГУНА - Кукурудзяк, Ю. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано модель та запропоновано алгоритм автоматизованого визначення несправностей систем автомобільного двигуна. Цей підхід базується на визначенні параметрів математичної моделі діагностичних сигналів відповідної системи двигуна та автоматизованому порівнянні їх з параметрами інформаційної бази даних.