ОЦІНКА ДИНАМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ НАВАНТАЖЕННЯ РАМ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ - Грабар, І. Г.; Титаренко, В. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено вібронавантаженість рам транспортних засобів з використанням програмно-апаратного комплексу. Запропоновано методику оцінки напружено-деформованого стану конструкцій рам за динамічною складовою вібронавантаження.