ДО ПИТАННЯ ВИЗНАЧЕННЯ СИЛ В ЗАДАЧІ МОДЕЛЮВАННЯ РУХУ ЕЛЕКТРОПОТЯГА НА ЗАКРУГЛЕННЯХ КОЛІЇ В УМОВАХ ОБМЕЖЕННЯ НА ЛІНІЙНУ ШВИДКІСТЬ - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
В доповнення до попередніх робіт авторів у цьому напрямку досліджень, за побажаннями науковців в галузі механіки, деталізовано формули визначення доцентрових сил та критичних значень лінійної швидкості в математичних моделях багатомасових розподілених динамічних систем класу електропотягів з урахуванням коріолісового прискорення в явному вигляді.