ВИЗНАЧЕННЯ ІНТЕГРАЛЬНОГО ІННОВАЦІЙНОГО РІВНЯ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Романюк, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику визначення інтегрального інноваційного рівня автотранспортного підприємства. Запропоновано показники визначення кожної складової інтегрального інноваційного рівня.