АНАЛІЗ РІВНЯННЯ ЛАЗЕРНОГО ЗОНДУВАННЯ АТМОСФЕРИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЛІДАРА - Васильківський, І. В.; Петрук, В. Г.; Кватернюк, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано рівняння лазерного зондування атмосфери, отриманого з використанням імпульсної лідарної системи, визначена загальна розсіяна потужність лазера, яка реєструється під час лазерного зондування атмосферних аерозолів, з’ясовано дію факторів атмосферного середовища, що впливають на характер трансформації випромінювання з урахуванням однократного розсіювання.