ПОГЛИБЛЕННЯ РІВНЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З ІНФОРМАТИКИ ЗАСОБАМИ МОВИ DELPHI У ПРОЦЕСІ РОБОТИ З СИСТЕМНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ КОМП’ЮТЕРА - Плаксій, Я. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено питання поглиблення рівня знань студентів з інформатики засобами мови Delphi. Подано короткий аналіз коду програми, яка працює з системною інформацією комп’ютера.