Розробка розкладу руху електротранспорту - Мокін, Б. І.; Розводюк, М. П.; Сторчак, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вирішено перше питання задачі створення програмного продукту для проектування розкладу руху електротранспорту. Розроблено узагальнену модель функціонування електротранспорту на основі запропонованого принципу побудови його розкладу руху. Використовуючи отримані результати, побудовано алгоритм функціонування програми проектування розкладу руху електротранспорту.