МОДЕЛЮВАННЯ ПОВЕДІНКИ ПАСАЖИРІВ ПРИ ВИБОРІ ТИПУ ЗАСОБІВ ТРАНСПОРТУ - Голуб, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто типологічний аналіз поведінки пасажирів при виборі засобів транспорту та запропоновано модель цього вибору.