СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ОХОРОНИ ПРАЦІ - Сердюк, В. Р.; Мимрик, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено стан охорони праці, розглянуто та проаналізовано соціально-економічні наслідки нещасних випадків для держави, роботодавця і працівника на виробництві, розроблено рекомендації щодо поліпшення стану охорони праці.