МОДЕЛЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ ПІДПРИЄМСТВАМИ МАШИНОБУДУВАННЯ - Грабовецький, Б. Є.; Єпіфанова, І. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено факторний аналіз фондовіддачі на основі виробничої функції та запропоновано модель визначення впливу інвестицій і ряду фінансових показників на фондовіддачу як одного з критеріїв ефективності реального інвестування.