ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ І СПЕЦІАЛІСТІВ ЕКОНОМІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ - Кобилянський, О. В (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано особливості викладання предмету «Безпека життєдіяльності» за різними освітньо-професійними програмами підготовки економістів у вищих учбових закладах. Розглядаються зміст і структура програми, особливості вивчення курсу студентами.