СТРУКТУРА СИНЕРГЕТИЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ВИКЛАДАЧІВ І СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ НА РІВНІ КАФЕДР І АКАДЕМІЧНИХ ГРУП - Мокін, Б. І.; Писклярова, А. В.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розкрито структуру синергетичної взаємодії викладачів і студентів університету на рівні кафедр і академічних груп за умови, що університет розглядається як синергетична багатозв’язна ієрархічна логіко-динамічна стохастична система.