Комплексне оцінювання фінансового стану підприємства - Азарова, А. О.; Леонтьєва, Л. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз кожного з елементів фінансового стану підприємства ФСП. Розглянуто методи та завдання аналізу. Визначено основні поняття кожного елемента. Запропоновано ряд показників та складено СППР для вирішення проблеми оцінки ФСП.