ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В БУДІВНИЦТВІ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ - Сердюк, В. Р.; Франишина, С. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено проблеми житлового фонду та будівельної галузі України, визначено основні причини високої енергозатратності вітчизняної економіки та основні складові механізму енергозбереження в будівництві.