СИСТЕМА АВТОМАТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ СУШІННЯ НА ОСНОВІ МЕТОДУ БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО КОНТРОЛЮ ВОЛОГОСТІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МІКРОКОНТРОЛЕРА TWIDO 20 DTK - Богачук, В. В.; Кухарчук, В. В.; Проценко, Д. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розкрито механізм підвищення якості контролю вологості сухого молока шляхом автоматизації технологічного процесу сушіння. Вдосконалено метод безпосереднього контролю вологості та розроблено функціональну схему автоматизації технологічного процесу сушіння з використанням мікроконтролера Twido 20 DTK.