ПРОГНОЗУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Біліченко, В. В (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто значення прогнозування при розробці стратегій розвитку підприємств автомобільного транспорту, методи прогнозування, визначено послідовність розробки прогнозу розвитку структурних підрозділів та підприємства в цілому, зміст розділів і етапів розробки прогнозів. Розроблено складові комплексного прогнозування, що визначають основні характеристики об’єкта прогнозування, прогнозовані параметри, організаційні заходи та формування кадрового забезпечення процедури прогнозування.