ПЛАЗМОВЕ ГАРТУВАННЯ РОБОЧИХ ПОВЕРХОНЬ ДЕТАЛЕЙ ТРАНСПОРТНОЇ ТЕХНІКИ - Савуляк, В. І.; Шаповалова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто процес плазмової термообробки стальних поверхонь, а саме: процеси термообробки, зміну фізико-хімічних та механічних властивостей досліджуваних матеріалів. Доведено, що плазмове зміцнення може ефективно використовуватися для деталей, що експлуатувались в об’ємнозагартованому стані.