ОПТИМІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОТОКІВ І ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ МАРШРУТІВ В КОРПОРАТИВНИХ МЕРЕЖАХ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ - Нестеренко, С. А.; Усова, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модель оптимального розподілу інформаційних потоків в корпоративних мережах передачі даних, яка дозволяє мінімізувати час затримки повідомлень, що передаються. Запропоновано алгоритм визначення оптимального маршруту інформаційних потоків для ведення бізнес-процесів в корпоративних структурах.