ВИЗНАЧЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ АСИНХРОННИХ ДВИГУНІВ В ЕЛЕКТРОПРИВОДАХ З ЧАСТОТНИМ КЕРУВАННЯМ - Бурбело, М. Й.; Кравець, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено, що в частотно-керованих електроприводах для визначення електричних параметрів асинхронного двигуна доцільно застосовувати зрівноважувальні перетворення з використанням похідної потокозчеплення та потокозчеплення як інформативних параметрів для фіксування заданого стану, що забезпечує високу чутливість визначення параметрів.