АНАЛІЗ РОБОТИ ПРОТИТИСКОВИХ ТУРБІН НА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЯХ - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано роботу протитискових турбін зі змінним навантаженням на теплоелектроцентралях. Визначено показники ефективності їх роботи.