Зміст та інноваційні методи навчання охороні праці - Сердюк, В. Р.; Олійник, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено проблему актуальності ефективного управління охороною праці. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки сучасних навчальних програм та впровадження інноваційних методів навчання охороні праці з використанням модулів трудових навичок, що рекомендуються Міністерством охорони праці.