ВИЗНАЧЕННЯ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ В СТЕРЖНЕВИХ ЕЛЕМЕНТАХ НАЗЕМНОЇ ЧАСТИНИ БУДІВЛІ ЗА МЕТОДОМ ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Моргун, А. С.; Краєвський, С. О.; Стрельцов, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано застосування числового методу граничних елементів до розрахунку стержневих елементів наземної частини будівлі. Наведено математичну модель, за допомогою якої проаналізовано НДС стержневої балки.