ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ АНАЛІТИЧНОГО МЕТОДУ РОЗРАХУНКУ І ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ «ЛИРА» ДЛЯ МЕТАЛЕВОГО ЦИЛІНДРИЧНОГО СТЕРЖНЕВОГО ПОКРИТТЯ - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
За результатами розрахунку параметрів напружено-деформованого стану та маси металевого циліндричного стержневого покриття здійснено оцінку ефективності використання аналітичного методу розрахунку і програмного комплексу «ЛИРА». Виявлено придатність процесу розкладання на плоскі грані для швидкого визначення попередніх результатів. Встановлено доцільність даних, отриманих від комп’ютерного моделювання.