МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІЧНОЇ ЗМІНИ ТИСКУ НА ВИХОДІ З РГС НА ОСНОВІ ЙОГО СТАТИЧНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРИ ЗМІНІ ВЕРТИКАЛЬНИХ НАВАНТАЖЕНЬ НА ОСЯХ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ - Рижих, Л. О.; Ломака, С. Й.; Леонтьєв, Д. М.; Красюк, О. М.; Чебан, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості впливу зміни динамічного перерозподілу навантажень на осях транспортного засобу на статичну характеристику регуляторів гальмових сил з механічним керуванням і виведено рівняння, які дозволяють моделювати в динаміці роботу апаратів зі слідкувальною дією.