Гендерні очікування студентської молоді - Герасимова, І. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Значні перетворення соціально-економічного життя сприяли актуалізації гендерної проблематики, складовою яких є і гендерні очікування студентської молоді. Їх виявлення зумовлює необхідність введення у навчальні плани перш за все гуманітарних дисциплін, тем, завдяки яким здійснювалась би підготовка майбутніх фахівців не тільки до професійної діяльності, але і до життєдіяльності взагалі.