ГЕНЕТИЧНИЙ АЛГОРИТМ СИНТЕЗУ ТОПОЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ МЕРЕЖІ З ТЕХНОЛОГІЄЮ MPLS ЗА КРИТЕРІЯМИ ВАРТОСТІ ТА ЖИВУЧОСТІ - Юхимчук, С. В.; Білоус, Д. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено генетичний алгоритм синтезу топологічної структури комп’ютерних мереж з технологією MPLS з урахуванням показників живучості, що дозволяє підвищити ефективність процесу проектування мережі з одночасним скороченням витрат та часових ресурсів. Наведені результати експериментальних досліджень функціонування алгоритму.