ГАЗОПАРОВІ УСТАНОВКИ НА БАЗІ ГАЗОТУРБІННИХ І ТЕПЛОФІКАЦІЙНИХ ПАРОВИХ ТУРБІН - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й.; Антропова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано формули та побудовано номограми для визначення показників роботи газопарових установок. Проаналізовано ефективність роботи таких установок на базі теплофікаційних турбін невеликих потужностей.