Фазі-нейрони з частотно-імпульсним представленням інформації - Кичак, В. М.; Войцеховська, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Представлено структурні схеми фазі-нейронів «І», «АБО» для гібридних нейронних мереж. Складовими частинами схем є балансні модулятори, фільтри верхніх та нижніх частот, розподільники та суматори потужності. У фазі-нейроні «І» та у фазі-нейроні «АБО» здійснюється об'єднання вхідних сигналів. Всі інформаційні сигнали є частотно-імпульсними.