ВІДНОСНІ МОДЕЛІ РУХУ ЕЛЕКТРИЧНОГО ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ ПО ГОРИЗОНТАЛЬНОМУ ПРЯМОЛІНІЙНОМУ ВІДРІЗКУ КОЛІЇ - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримані моделі руху електричного транспортного засобу по прямолінійному відрізку колії, прокладеній на горизонтальній площині, у відносних одиницях, придатні для розв’язання задачі оптимізації за критерієм мінімуму витрат електроенергії. Постановка задачі і приведення проміжних математичних моделей до кінцевої форми відрізняються від традиційних.