СТРУКТУРА ТА УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЕКТАМИ ПРОТИПАВОДКОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Овчаренко, І. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто методичні аспекти механізму залучення інвестицій у будівництво та реконструкцію об’єктів водогосподарського комплексу протипаводкового призначення та управління ними. Приділено увагу структурі проектів та механізмам управління ними. Вперше проведено систематизацію та класифікацію інвестиційних проектів протипаводкового призначення, етапів їх розробки і критеріїв та рекомендацій відбору з урахуванням провідного світового та вітчизняного досвіду. Результати роботи планується використати у проекті відповідних методичних рекомендацій Державного комітету України по водному господарству.