МУЛЬТИМЕДІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В НАВЧАННІ. СТВОРЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ВІДЕОФІЛЬМІВ - Корчевський, Б. Б.; Дякова, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено чітку систему дидактичних, психологічних та методичних вимог до створення мультимедійних засобів навчання. В основній частині детально описано інтерфейс програми RenderSoft CamStudio та області її застосування, а також методика створення навчальних відеофільмів для дисциплін, пов’язаних з комп’ютерною технікою.