РОЗРОБКА НОВОЇ МОДУЛЬНОЇ НЕЙРОННОЇ МОДЕЛІ НАВЧАННЯ З ВИЗНАЧЕННЯ І ПРОГНОЗУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ НАВАНТАЖЕНЬ ЕЛЕКТРОТЕХНОЛОГІЧНИХ КОМПЛЕКСІВ - Шуллє, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблена та впроваджена нова модульна модель визначення і прогнозування електричних навантажень електротехнологічних комплексів за рахунок синтезу новітніх навчальних алгоритмів, побудованих на основі нейронних мереж.