ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ФЛОТАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ БІОГАЗОВОЇ УСТАНОВКИ - Землянка, О. О.; Губінський, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено лабораторні та промислові дослідження негативного впливу флотаційних процесів на продуктивність ферментатора біогазової установки. Оцінено вплив цього фактору в залежності від часу в конкретних умовах протікання процесу. Запропоновано механізм впливу флотації на продуктивність реактора біогазової установки, який підтверджено результатами експериментальних досліджень в лабораторних умовах та на діючій БГУ.