НОРМУВАННЯ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ ПРОМИСЛОВОЇ ЧАСТОТИ - Бондаренко, Є. А.; Короленко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику нормування величини напруженості та часу перебування людини в електричному полі промислової частоти з урахуванням енергії, яка поглинається тілом людини.