СОНЯЧНІ КОЛЕКТОРИ РІЗНИХ КОНСТРУКЦІЙ В СИСТЕМАХ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ - Титар, С. С.; Крижна, С. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено переваги та недоліки використання різноманітних конструкцій сонячних колекторів у системах теплопостачання на території України. Здійснено порівняльний аналіз плоских та вакуумних сонячних колекторів за їх ефективністю, площею та продуктивністю.