ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЗМІНУ ТЕПЛОСПОЖИВАННЯ В ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ КРАЇНИ - Волощук, В. А.; Рокочинський, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На прикладі Рівненського регіону, виходячи з ретроспективного аналізу метеоданих другої половини XX ст., а також на основі прогнозу можливих змін погодно-кліматичних умов через глобальне потепління, оцінено зміни параметрів опалювального періоду та обсягів теплоспоживання житлово-комунального сектору.