ВОЛЬТ-АМПЕРНА ХАРАКТЕРИСТИКА РАДІОВИМІРЮВАЛЬНОГО ОПТИЧНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА НА ОСНОВІ ДВОХ МДН-ТРАНЗИСТОРІВ - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Ільченко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано аналітичний вираз вольт-амперної характеристики, що описує роботу радіовимірювального оптичного перетворювача на основі двох МДН-транзисторів, в якому в якості фоточутливого елемента використовується кристал сонячного елемента. Похибка розробленої математичної моделі.становить ?5 %.