ОБЧИСЛЕННЯ СМУГОВИХ СПЕКТРАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ІНТЕРФЕРЕНЦІЙНИХ СИГНАЛІВ - Прокопов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонована модифікація проведення обчислення смугових спектральних характеристик за алгоритмами швидкого перетворення Фур’є (ШПФ). Для різних значень M?N послідовності відліків час обробки результатів зменшується приблизно на порядок. Наведена формула, яка дає можливість оцінити доцільність використання запропонованої модифікації обчислень смугових спектральних характеристик за алгоритмами ШПФ.