СОНЯЧНІ ПЛОСКІ МЕТАЛОПОЛІМЕРНІ КОЛЕКТОРИ - Дорошенко, О. В.; Титар, С. С.; Молчанський, Б. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено основи конструювання металополімерних сонячних колекторів на основі багатошарових багатоканальних структур, що створюються для сонячних систем теплохолодозабезпечення та кондиціювання повітря. Виконано цикл порівняльних досліджень, що підтвердив ефективність запропонованих рішень.