МОДЕЛЮВАННЯ НЕСТАЦІОНАРНИХ ПРОЦЕСІВ ТЕПЛООБМІНУ В ПРИМІЩЕННЯХ З ПОВІТРЯНИМ ОПАЛЕННЯМ - Джеджула, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні особливості нестаціонарних процесів теплообміну в приміщеннях з повітряним опаленням. Запропоновано математичну модель, що описує ці процеси. Використання отриманої моделі дозволить прогнозувати час нагріву приміщення та перевіряти вибране обладнання на відповідність поставленим задачам.