ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛІ НА БАЗІ ГАЗОТУРБІННИХ УСТАНОВОК І ПАРОВИХ ТУРБІН З НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНИМ РОБОЧИМ ТІЛОМ - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено основні показники роботи теплоелектроцентралей бінарного типу з низькотемпературним робочим тілом в другому циклі.