МАЛЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО — КАТАЛІЗАТОР ІННОВА-ЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ - Зянько, В. В.; Крива, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено проблеми здійснення інноваційної діяльності малими підприємствами. Обґрунтовано необхідність використання державної фінансової підтримки інноваційної діяльності малих підприємств та заропоновано основні заходи, які сприятимуть інноваційному розвитку малого підприємництва.