ВІБРОДІАГНОСТИЧНА СИСТЕМА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ СТАНУ МЕХАНІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗАНИХ ЕЛЕКТРОМОТОРІВ - Васілевський, О. М.; Кулаков, П. І.; Ігнатенко, О. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структурну схему вібродіагностичної системи та математичний апарат для вимірювання кутових швидкостей на основі вібраційних сигналів та контролю механічних параметрів взаємозв’язаних електромоторів.